Home / Lajme / Maqedoni / Qytetarët e Vallandovës nuk heqin dorë nga referendumi kundër xeheroreve (Video)

Qytetarët e Vallandovës nuk heqin dorë nga referendumi kundër xeheroreve (Video)

Qytetarët e Vallandovës vazhdojnë me mbledhjen e nënshkrimeve për të kërkuar nga Këshilli komunal që të organizohet referendum kundër ndërtimit të xeheroreve pranë komunës së tyre,

 

Përmes një festivali për ushqim të shëndetshëm vendor dhe zhvillim lokal, qytetarët kërkojnë që pushteti lokal të mos lejojë ndërtimin e xeheroreve dhe të mos rrezikohet mjedisi jetësor i tyre.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *