Home / Kryesoret / Sërish është shtyer seanca për rastin “Rryshfeti”

Sërish është shtyer seanca për rastin “Rryshfeti”

Seanca e sotme për rastin “Mitmarrja”, në të cilin i akuzuar është kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev është shtyer për më 27 qershor.

Seanca është shtyer me kërkesë të mbrojtjes, sepse, siç cekën, Zaev ka pasur takim  të caktuar me përfaqësues të OSBE-së, për ndodhitë në Kuvend të 27 prillit.

 Seanca e parë për rastin “Mitmarrja” ishte caktuar më 25 janar të vitit të kaluar, ndërkaq prej atëherë pati disa shtyerje.

Shtyerja e fundit e seancës ishte më 3 prill, pasi që avokatët e mbrojtjes kërkuan që Prokuroria për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit t’u parashtrojë kopje nga dëshmitë për rastin.

Sipas Prokurorisë Publike, Zaev në cilësinë e kryetarit të Strumicës, nga biznesmeni i Strumicës, Ivan Nikollov-Saçevaliev, ka kërkuar mito prej 163.924 euro për tokën ndërtimore në Strumicë. Zaev pohon se tërë kohën ka qenë

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *