Home / Lajme / Rajon / Shënohet manifestimi kombëtar “Festa e Abetares”

Shënohet manifestimi kombëtar “Festa e Abetares”

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë organizon sot manifestimin kombëtar “Festa e Abetares 2017”.

Manifestimi mbahet në Pallatin e Rinisë më ç’rast fjalën e hapjes do ta mbajë ministri i Arsimit, Arsim Bajrami.

“Festa e Abetares” si manifestim tradicional, ka filluar të shënohet në vitin 2009 dhe ka karakter mbarëkombëtarë, ku përveç përfaqësuesve nga shtatë rajonet e Kosovës marrin pjesë edhe përfaqësues nga Shqipëria, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *