Home / Sport / Shkup, turnir ndërkombëtar në gjuajtje

Shkup, turnir ndërkombëtar në gjuajtje

Në “Kamnik” – vend për gjuajtje sportive në Shkup sot dhe nesër do të mbahet turniri i 11-të i hapur ndërkombëtar në qitje “Gran Pri Skopje 2017”,

Në turnirin ndërkombëtar do të marrin pjesë garues nga SHBA-të, Sllovenia, Rusia, Gjermania, Zvicra, Turqia, Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia. Ata do të garojnë në gjashtë disiplina të ndryshme me armë zjarri në largësi prej 25, 100 dhe 300 metra.

Organizator i këtij turniri është Federata e Sportive e Qitjes të Maqedonisë.

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *