Home / Lajme / Të bëhemi përsëri bashkë të ndihmojmë vogëlushen Jetmira Jahiji 7 vjeçare nga Shkupi vuan nga një sëmundje e rëndë (VIDEO)

Të bëhemi përsëri bashkë të ndihmojmë vogëlushen Jetmira Jahiji 7 vjeçare nga Shkupi vuan nga një sëmundje e rëndë (VIDEO)

Jetmira Jahiji 7 vjeçare nga lagjeja Serov e Shkupit vuan nga një sëmundje e rëndë epilepsia gjendja familjare e vajzës është e rëndë ekonomikisht ku nuk kanë mundësi që ta mjekojnë vajzën e tyre nëpër Spitale.

Në një bised telefonike redaksia jonë kontaktoi me prindin z.Orhan Jahiji biseduam rreth gjendjes së vajzës së tij ku ai u shpreh se gjenjda e vajzes se tij është e rënd z.Orhani ceku se gjendja etij ekonomike nuk është e mirë dhe nuk mundem ti mbërij të gjitha.

Ai drejtohet ndaj të gjithë humanistëve, bamirësve ta ndihmojnë gjendjen e vajzës së tij, Allahu le ti shpërblej të gjithë kontribuesit për punë të mira.

Të gjithë ata që duan ta ndihmojnë Jetmirën : Tel 0038971969378 Orhan Jahiji

 

Gjithashtu lexo

Shkencëtarët zbulojnë 3 pika kryesore se si të jeni “të paharrueshëm” në takimin e parë

Thonë se përshtypja e parë që kemi për dikë është e qëndrueshme kështu që është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *