Home / Kryesoret / Të rinjtë kosovarë nën një çati me prindërit (Video)

Të rinjtë kosovarë nën një çati me prindërit (Video)

Të rinjtë në Kosovë besimin më të madh e shtrijnë te familja dhe shkëputja prej saj për ta është e vështirë.

 

Shumica e të rinjve jetojnë ende me prindërit, pavarësisht gjendjes së tyre sociale.

Varësia ekonomike, siguria, stabiliteti, lidhja me familjarët dhe pamundësia e jetesës vetë i bën ata që të jetojnë nën një çati me familjen.

Të rinjtë në Kosovë, ndërmjet moshave 18 dhe 27 vjeç, thonë se nuk janë të gatshëm të marrin përgjegjësitë e të jetuarit vetëm pa prindërit.

Jeta me prindër thonë të rinjtë të ketë përparësi të mëdha.

Më poshtë ndiqeni kronikën e REL ku të rinjtë flasin për jetën me prindër:

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *