Home / Shëndeti / Thjerrëza të posaçme që vihen gjatë natës, për të përmirësuar shikimin

Thjerrëza të posaçme që vihen gjatë natës, për të përmirësuar shikimin

Janë prodhuar në palë thjerrëza speciale, të dizajnuara për të riformësuar lakesën e syrit.

Këto thjerrëza që përdoren si “proteza”, vihen në sy para gjumit, për të fjetur me to,

Me anë të këtyre thjerrëzave, përmirësohet shikimi tek fëmijët që kanë problem të parit afër.

Përshkrimi i këtyre thjerrëzave, që është botuar në zhurnalin Oftalmologjia e Avancuar dhe Sistemi Vizual, tregon se këto thjerrëza kryejnë efekt të përkryer në shërimin e syrit.

Deri më tani, këto thjerrëza kanë qenë në dispozicion për të rritur, ndërsa po bëhen përpjekje, që të krijohen edhe për fëmijë.

Sipas përdoruesve, vetëm një natë pasi i kanë mbajtur këto thjerrëza, shikimi tyre është përmirësuar dukshëm.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *