Home / AutoTech / Volkswagen Golf 500R me çmimi prej €150,000 [FOTO]

Volkswagen Golf 500R me çmimi prej €150,000 [FOTO]

Ky është ndër veturat Golf me ekstreme në qarkullim.

Bëhet fjalë për Oettinger Volkswagen Golf 500R i cili ka raport fuqi/peshë prej 2.83 kg për kf, përshpejtim nga 0-100 km/h për 3.4 sekonda she shpejtësi maksimale prej 300 km/h, transmeton Express. Motori me pesë cilindra prodhon 518 kf, të cilën e shpërndan tek të gjitha rrotat.

Ky model është prezantuar në takimin e fansave të GTI në liqenin Wörthersee në Austri.

TEMAT:

Gjithashtu lexo

Apple nxjerr në treg iPod Touch me 32GB dhe 126GB, shikoni detajet

Më parë gjatë ditës është thënë se Apple kishte vendosur t’i heqë nga qarkullimi modelet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *