Home / Lajme / Maqedoni / Bashkëpunim ndërkufitar Maqedoni-Bullgari për ndryshimet klimatike

Bashkëpunim ndërkufitar Maqedoni-Bullgari për ndryshimet klimatike

Organizata joqeveritare (OJQ) nga rajoni ndërkufitar Maqedoni-Bullgari kanë përpunuar politika të përbashkëta integruese për ekonomi me nivel të vogël karboni në rajonin ndërkufitar,

OJQ-të nga Pejçeva dhe Bllagoevgradi kanë punuar në vendosjen e një kornize për krijimin e politikave për luftë kundër ndryshimeve klimatike ku përfshihen nëntë komunat e përfshira në këtë projekt.

AIM bën të ditur se projekti mbështetet me IPA fonde evropiane.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *