Home / Kryesoret / “Best Market” marketi më i ri në Tetovë – (VIDEO)

“Best Market” marketi më i ri në Tetovë – (VIDEO)

Në qendrën tregtare “Remall” në Tetovë është bërë hapja solemne e marketit më të ri “Best Market”. Hapësira moderne e marketit “Best Market” shtrihet në një sipërfaqe prej 1800 metrash katrorë me të gjitha standardet dhe pajisjet më moderne që janë karakteristikë për zinxhirin e marketeve tona. Sipas menaxherit Armend Ademi hapja e “Best Marketit” nuk ka përqëllim vetëm përmbushjen e standardeve si biznes dhe të jetë ndërmarketet lider në treg, por për mbushjen e nevojave të konsumatorëve si në aspekt të asortimanit poashtu edhe në aspekt të çmimeve. “Best Market” për konsumatorët ofron një gamë të gjërë produktesh mbi 20 mijë artikuj ushqimorë, dhe produkte të tjera me çmime shumë të voltishme dhe të kapshme për qytetarët, transmeton Televizioni Koha.

 

 

Ndryshe përveç asajë për “Best Marketin” konsumatorët qëndrojnë në vijë të parë duke ofruar për ato artikuj ushqimorë dhe produkte tëtjera përplotësimin e nevojave të përditshme me çmime shumë të volitshme “Best Market” ka mbi 35 të punësuar që dëshmon se një ndërqëllimet e pronarëve të “Best Market” është edhe stimulim i ekonomisë si dhe zbutja e papunësisë. /Tv Koha/

 

 

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *