Home / Lajme / Kronika e zezë / Dhjetë aksidente dje në Shkup, një person është lënduar rëndë

Dhjetë aksidente dje në Shkup, një person është lënduar rëndë

Një person është lënduar rëndë, nëntë janë lënduar më lehtë, ndërsa në katër aksidente është shkaktuar dëm material në gjithsej 10 aksidente rrugore që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup.

Gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë së trafikut janë zbuluar një numër i madh i kundërvajtjeve. Policia e trafikut gjatë ditës së djeshme ka dhënë 26 urdhërpagesa kundërvajtëse dhe 97 urdhërpagesa të detyrueshme për kundërvajtja të bëra nga sfera e komunikacionit.

Me automjetin special “karrotrec” janë larguar gjithsej 64 automjete.

Gjithashtu lexo

Shpërthimi në një shtëpi në Barcelonë la një të vdekur – policia thotë se ka lidhje me sulmin me furgon!

Një shpërthim ka ndodhur të mërkurën në një shtëpi në Kataloni, si pasojë e të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *