Home / Lajme / Maqedoni / Enti Shtetëror për Revizion prezanton raportin janar-mars për vitin 2017

Enti Shtetëror për Revizion prezanton raportin janar-mars për vitin 2017

Enti Shtetëror për Revizion (ESHR) do ta prezantojë sot raportin e çerekut të dytë që është përgatitur në kuadër të projektit ”Forcimi i raportimit financiar dhe transparenca në Maqedoni”.

Sipas AIM-së, projekti është realizuar nga Fondacioni për Demokraci nga ëestminster (FDë), Qendra për Analiza Ekonomike (QAE) dhe Instituti për Studime Komunikimi (ISK).

Raporti i çerekut të dytë të ESHR-së përfshinë periudhën janar-mars, 2017, dhe ka të bëjë me disa aspekte, transparencën e ESHR-së, perceptimi i subjeteve të revizionit, mediat dhe opinioni publik për transparencë e ESHR-së, rezultatet e punës dhe lidhja juridike ndërmjet ESHR-së dhe Kuvendit të Maqedonisë.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *