Home / Lajme / Maqedoni / Falë angazhimit politik zhbllokohen 110 milion euro nga BE-ja për projekte infrasrukturore

Falë angazhimit politik zhbllokohen 110 milion euro nga BE-ja për projekte infrasrukturore

Komiteti drejtues i WBIF (Western Balkan investment Framework) me seli në Stokholm të Suedisë, sot ka marrë vendim që të zhbllokojë mbi 110 milion euro për projektet infrastrukturore në Maqedoni, dhe e gjithë kjo falë angazhimit dhe klimës së re politike në vend,

110 milion euro pritet që të investohen në projektet në vazhdim:

– 75 milion euro për linjën hekurudhore të koridorit 8

– 27 milion euro për rrugën Kërcovë-Gostivar

– 7 milion euro për rrugën Kriva Pallankë-Deve Bair.

Gjithashtu lexo

“Ftohje” e raporteve Serbi – Maqedoni

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka theksuar se tërheqja e gjithë personelit të Ambasadës serbe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *