Home / Lajme / Maqedoni / Këshilltarët shqiptarë i hëngrën hurmat e Koce Trajanovskit për iftar

Këshilltarët shqiptarë i hëngrën hurmat e Koce Trajanovskit për iftar

Kryetari i Shkupit Koce Trajanovski me rastin e agjërimit të Ramazanit ka shtruar sonte iftar.

Në iftar kanë marrë pjesë përfaqësues të Qytetit të Shkupit, anëtarë të Këshillit Bashkiak, përfaqësues të kompanive publike, institucionet kulturore dhe shkollat ​​e mesme nën uridiksionin e Qytetit të Shkupit, si dhe përfaqësues nga disa komuna të Shkupit dhe rajonin e Shkupit. Aty ishin edhe këshilltarët e partive shqiptare në Qytetin e Shkupit.

Gjithashtu lexo

Pastrimi i lumit shkakton shumë pluhur, banorët ankohen – (VIDEO)

Më shumë se dy javë pas vërshimit të lumit në fshatin Poroj punimet në drejtim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *