Home / Kuriozitete / Këto duhet t’i dini kur ta çoni fëmijën te berberi për të parën herë

Këto duhet t’i dini kur ta çoni fëmijën te berberi për të parën herë

Jeni baba, që i bie se ngandonjëherë edhe mund të jeni berber,

Në javët, muajt, vitet e para të jetë së të birit tuaj, qethjen e tij edhe mund ta keni bërë në shtëpi.

Por që gjërat kanë ndryshuar, kur fëmija juaj ka qenë i gatshëm që të ulet në karrigen e një frizeri profesionit.

Rreth moshës katër vjeçare dëshironi që fëmija juaj të duket më me stil, transmeton Klan Kosova.

Gjërat që duhet pasur parasysh para se ta dërgoni fëmijën të ‘barber shop’ janë:

1. Zgjidheni dyqanin e duhur.
2. Zgjidheni idenë/stilin e flokëve.
3. Dërgojeni te frizeri në mëngjes. Ai është më tolerant atëherë.
4. Më pas, uluni në karrige së bashku me të.
5. Pyeteni aty se a i do gërshërët.
6. Përgatiteni emocionalisht.

Gjithashtu lexo

“Instagram është një ‘mafie’, ja pse!

“Ajo që një herë e një kohë ishte përmbajtje dhe origjinalitet, ishte reduktuar në algoritëm …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *