Home / Kryesoret / Kumanovë, kryetari i komunës si na mashtroi, i ka lënë rrugët pas dore?! (FOTO)

Kumanovë, kryetari i komunës si na mashtroi, i ka lënë rrugët pas dore?! (FOTO)

Banorët e rrugës “Risto Romanovski”, “Skopska” dhe “Karadaçki Odredi” të Kumanovës ankohen se kanë rrugë të mbushura me gropa dhe nuk janë të rinovuara një kohë të gjatë.

Ata për INA thonë se kryetari i komunës së Kumanovës, Zoran Damjanovski nuk ka investuar në pjesët e banuara me shqiptarë të qytetit.

“Me vite të tëra nuk janë asfaltuara rrugët, janë lënë pas dore dhe askush nuk kujdeset për to. Nga ana tjetër kemi pjesët e tjera të qytetit që mirëmbahen rregullisht. Banorët janë të mllefosur ndaj kryetarit edhe pse ai ka marrë vota në këto lagje, ai nuk ka punuar në infrastrukturë” ka shkruar në adresën e INA, një banor i kësaj lagjeje. 

Në këto fotografi shihet dhe gjendja aktuale e rrugëve.

Gjithashtu lexo

Pastrimi i lumit shkakton shumë pluhur, banorët ankohen – (VIDEO)

Më shumë se dy javë pas vërshimit të lumit në fshatin Poroj punimet në drejtim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *