Home / Lajme / Maqedoni / Maqedonia mori hua të re milionëshe sipas planit të Qeverisë së vjetër

Maqedonia mori hua të re milionëshe sipas planit të Qeverisë së vjetër

Edhe pse tashmë kemi Qeveri të re në Maqedoni, përsëri ka ndodhur një huamarrje e re e Qeverisë së vjetër, huamarrje e parafundit,

 

Kësaj radhe janë ofruar letra shtetërore me vlerë gjashtëmujore dhe një letër 15 vjeçare, kurse gjithsej janë marrë 8.1 milionë euro hua. Nesër do të bëhet kthimi i një borxhi me vlerë të njëjtë.

Huamarrja e fundit e Qeverisë së vjetër është caktuar për më 20 qershor, edhe pse nuk janë publikuar prospektet.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *