Home / AutoTech / Modeli i ri A8 do të ketë funksionin e vetëparkimit (Video)

Modeli i ri A8 do të ketë funksionin e vetëparkimit (Video)

Audi ka publikuar reklamën e modelit A8, sipas të cilës kjo makinë ka mundësi që të parkohet vet.
Megjithëse veturat nga kjo gjeneratë nuk kanë nevojë të madhe për ndryshime, modeli ri është gati të lansohet dhe duket se është i pajisur me shumë lehtësira.

Fakti që e ka këtë funksion po mendohet se mund të ketë edhe autopilot për relacione të shkurtra.

Pos që lansohet më 2018, nuk janë bërë të ditura detajet e këtij A8-shi që është një makinë kryesisht familjare.

Gjithashtu lexo

Apple nxjerr në treg iPod Touch me 32GB dhe 126GB, shikoni detajet

Më parë gjatë ditës është thënë se Apple kishte vendosur t’i heqë nga qarkullimi modelet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *