Home / Kryesoret / Në Shkup shënohet Dita botërore e refugjatëve – 20 qershori

Në Shkup shënohet Dita botërore e refugjatëve – 20 qershori

Në Klubin e gazetarëve do të shënohet Dita botërore e refugjatëve – 20 qershori.

Është paraparë që në këtë aktivitet të flet përfaqësuesi i UNHCR-së në Shkup, Mohamad Arif, i cili do të shpërndajë mirënjohje për gazetarët dhe fotoreporterët e ciklit vjetor të shpërblimit për raportim profesional për refugjatët.

Do të ekspozohen të gjitha fotografitë e pranuara në konkursin për fotoreporterët, si edhe vizatimet e fëmijëve me temë ”Çfar do t’u kishit falur fëmijëve refugjatë?”.

Gjithashtu lexo

Pastrimi i lumit shkakton shumë pluhur, banorët ankohen – (VIDEO)

Më shumë se dy javë pas vërshimit të lumit në fshatin Poroj punimet në drejtim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *