Home / Lajme / Kronika e zezë / Njëmbëdhjetë aksidente në Shkup, gjashtë persona të lënduar

Njëmbëdhjetë aksidente në Shkup, gjashtë persona të lënduar

 Një person është lënduar rëndë, pesë më lehtë dhe në pesë aksidente është shkaktuar dëm material në gjithsej 11 aksidente që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup.

Gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë së trafikut janë zbuluar një numër i madh i kundërvajtjeve. Nga ana e policisë së trafikut janë dhënë 25 urdhërpagesa kundërvajtëse dhe  57 urdhërpagesa të detyrueshme për kundërvajtje të kryera në sferën e komunikacionit.

Me automjetin special “karrotrec” janë larguar gjithsej 64 automjete

Gjithashtu lexo

Plagos kushëririn me thikë, sherr për një vijë uji

Policia e Pukës ka arrestuar një person i cili ka plagosur me thikë dhe mjete të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *