Home / Lajme / Maqedoni / Peticion, Fatime Fetai ta zë vendin e Zvërlevskit

Peticion, Fatime Fetai ta zë vendin e Zvërlevskit

“Për drejtësi në Maqedoni. Peticioni i qytetarëve për propozim të prokurorit publik të Republikës së Maqedonisë. Drejtësi për të gjithë!”, me këtë moto, mbi 200 qytetarë deri tani e kanë nënshkruar peticionin online për emërimin e prokurores speciale të PSP-së, Fatime Fetain për prokurore publike republikane.

Megjithatë, për fat të keq, për simpatizantët e prokurores Fetai, ajo nuk i plotëson kushtet ligjore që të zgjidhet për prokuror shtetëror publik sepse sipas ligjit të prokurorëve publik, kandidati duhet të ketë më së paku tetë vite përvojë në gjykatë, ndërsa Fatimja si prokurore punon jo më shumë se pesë vite.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *