Home / Kryesoret / Prej çka kishte frikë aq shumë Gruevski që Qeverinë e ka shndërruar në bunker? (Video)

Prej çka kishte frikë aq shumë Gruevski që Qeverinë e ka shndërruar në bunker? (Video)

Qeveria e Maqedonisë brenda është e rregulluar aq mirë sa që edhe ndonjë mbret do të kishte zili që të jetonte dhe punonte brenda saj.

 

Por a e dini se dyert e Qeverisë janë shumë të forta dhe lehtë deportohen?

Alsat-M ka biseduer edhe me arkitekt të cilët kanë thënë se kjo është çmenduri dhe propozojnë që e njejta të prishet ose të paktën të largohen fasadat e shtrenjta.

Përveç dyerve, Qeveria e Maqedonisë ka abazhure Swarovski apo edhe pllaka super të shtrenjta.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *