Home / Kryesoret / Shvërgovski: Nuk besoj që Sasho Mijallkov dhe DSK-ja kanë përgjuar

Shvërgovski: Nuk besoj që Sasho Mijallkov dhe DSK-ja kanë përgjuar

Ish-kryekropurori Ljupço Shvërgovski, tani avokat mbrojtës i Sasho Mijallkovit, ish-shef i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK), konsideron se klienti i tij nuk ka përgjuar.

Sipas portalit Svedok, Shvërgovski nuk mund të jetë avokat në lëndën ”Shënjestra” pasi që edhe ai është përgjuar, por ish-kryeprokurori ka mendim tjetër.

”Nuk ndjehem i dëmtuar nga përgjimi dhe nuk besoj se DSK-ja është ajo që ka përgjuar. Prandaj edhe jam angazhuar të jem avokat”, thotë Shvërgovski.

Pas marrjes së detyrës së re, Shvërgovsi është duke i analizuar faktet që i ka PSP-ja kundër klientit të tij.

Gjithashtu lexo

Pastrimi i lumit shkakton shumë pluhur, banorët ankohen – (VIDEO)

Më shumë se dy javë pas vërshimit të lumit në fshatin Poroj punimet në drejtim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *