Home / Lajme / Maqedoni / Tani f.Poroj ka ujë për pije u bë sanimi i defektit

Tani f.Poroj ka ujë për pije u bë sanimi i defektit

NPK Tetova – Nj.P. “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” përfundoi punimet për sanimin e defektit në rrjetin kryesorë të ujësjellësit të f.Poroj i cili u shkaktua si pasojë e daljes së lumit nga shtrati dhe nga i cili furnizohet me ujë të pijëshëm më shumë se gjysma e fshatit.
Tani më të gjithë banorët e f.Poroj kanë furnizim të rregullt me ujë të pijshëm !

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *