Home / Kryesoret / Televizioni Koha ju uron GËZUAR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

Televizioni Koha ju uron GËZUAR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

GËZUAR FESTËN E FITËR BAJRAMIT. Uroj që agjërimi i muajit të shenjtë të Ramazanit, adhurimet, lutjet dhe sakrifica në këtë muaj të bekuar të jetë pranuar tek madhëria e Allahut fuqiplotë me shpresën e faljes së mëkateve, shpërblimit në këtë botë dhe në botën tjetër.

 

Le të jetë kjo festë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona, për respektin dhe dashurinë ndaj njëri tjetrit .

Uroj që kjo festë të sjellë harmoni, begati, mirësi dhe paqë në familjet tuaja, dhe le të shërbejë si moment i vetëdijësimit për të respektuar njëri tjetrin , dinjitetin dhe vlerat e mirëfillta njerëzore. Në këtë ditë feste le të dominojë harmonia ndërnjerëzore ndaj përçarjes, arsyeja ndaj jo arsyes, dashuria ndaj urrejtjes, toleranca ndaj jo tolerancës, si dhe begatia e lumturia ndaj smirës, zilisë , varfërisë dhe pikëllimit. Mëshira, mirësitë dhe begatitë e Allahut fuqiplotë qofshin mbi ju dhe familjet tuaja. Me respekt: Jetmir Bajrami

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *