Home / Kryesoret / 6 vjeçari nga Shkupi SADAT JAKUPI – Model Kids në TVR 2017( Edicioni 4)votojeni që të shkojë në Superfinale.

6 vjeçari nga Shkupi SADAT JAKUPI – Model Kids në TVR 2017( Edicioni 4)votojeni që të shkojë në Superfinale.

Një shikues në këtë video llogaritet një votë, prandaj shpërndajeni dhe ftoni sa më tepër të afërm për ta shikuar nëse dëshironi që ky kandidat të shkojë në Superfinale..
Në superfinale shkon kandidati që mbledh më tepër vota gjatë javë garuese ku bën pjesë
Votimi për ketë video permbyllet të Hënen me 24 Korrik 2017 – ora 14:00

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *