Home / Lajme / Maqedoni / Bekim Pocesta drejtor i ri i Kardiologjisë, Bekim Tateshi i Klinikës së Syve

Bekim Pocesta drejtor i ri i Kardiologjisë, Bekim Tateshi i Klinikës së Syve

Drejtorë të rinj janë emëruar në klinikat universitare të Nefrorgjisë, Toksikologjisë, Kardiologjisë dhe Sëmundjeve të Syve, informoi Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë.

Për drejtor të ri të Klinikës Universitare të Nefrologjisë është emëruar dr. Irena Bushletiq, dr Niko Beqarovski është drejtor i ri i Klinikës Universitare të Toksikologjisë, dr. Bekim Pocesta drejtor i Klinikës Universitare të Kardiologjisë, ndërsa dr. Bekim Tateshi drejtor i  Klinikës Universitare të Sëmundjeve të Syve.

Njëkohësisht, janë shkarkuar drejtorët ekonomikë të Qendrës Klinike Universitare të Stomatologjisë, Klinikës Universitare të Toksikologjisë dhe Klinikës Universitare të Sëmundjeve të syve.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *