Home / Showbiz / Faraoni G vjen me “Made in Albania” (VIDEO)

Faraoni G vjen me “Made in Albania” (VIDEO)

Made in Albania” eshte projekti me i ri i Faraoni G.

Ngjarja ka të bëjë me interesimin dhe vizitën që i bëhet Shqipërise nga ana e UFO ve ku interesohen rreth lidhshmërise së bunkerave me objekte fluturuse, e këtu fillon edhe interesimi i shqiptarit për të joshur UFO’ot, duke filluar ti lavdërohet rreth të mirave dhe tipareve që kemi ne si shoqëri.

Krejt kjo përfundon në emërusin e përbashket që janë bunkerat me gjoksin e femrave, dhe kërkesa për bombardimin e bunkerave te UFOs që në këtë rast mundet me qenë edhe nje femër e bukur që është e pa njohur për ne.

Për muzikën është përkujdesur Besim Baftiu (M1CKOJA), teksti vjen i shkruar nga Faraoni G përderisa producent i videoklipit është Ylber Yasha nga ASHA Recording Studio,

 

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *