Home / Kryesoret / Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Grujoski dhe Boshkovski do të parabugosen, Jakimovski do të mbetet pa pasaportat e tij

Portali SDK bën të ditur se të akuzuarit e PSP-së në lëndët ”Fortesa” dhe ”Shënjestra”, Goran Grujoski, Nikolla Boshkovski, do të shkojnë në paraburgim,

Vetëm Toni Trajkovski shpëton nga paraburgimi. Atij do t’i merret pasaporta shtetërore dhe ajo diplomatike, si masë kujdesi.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *