Home / Lajme / Maqedoni / IPSH Qendra e shëndetit publik Tetovë informon banorët e Komunës së Tearcës

IPSH Qendra e shëndetit publik Tetovë informon banorët e Komunës së Tearcës

Informohen banorët e Komunës së Tearcës  se nesër mbrëma me datë  06 – 07 .07.2017  do të zhvillohet aksioni për dezinsektimin nga toka mvarsisht me kushtet klimatike .

Aksioni fillon nga ora 21:00 dhe do të vijon deri në  03:00  në orët e hershme të mëngjesit ,me qëllim të zvoglimit të numrit të mushkonjave.

Ме dezinsektimi  do të përfshihen hapsirat e gjelbërta,vendbanimet dhe deponit në këtë rajon.

Luten bletarët dhe ndërmarjet bletare që të marin masat e duhura për mbrojtjen e bletëve .

Në rastë të prishjes së motit ,dezinsektimi do të realizohet në ditë më të mirë ku dhe paraprakisht do të informohen banorët .Transmeton Koha

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *