Home / Kryesoret / KSHZ mban seancë për listat e kandidatëve në zgjedhjet lokale

KSHZ mban seancë për listat e kandidatëve në zgjedhjet lokale

Sot Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ)do të mbajë seancën e 123, në të cilën, siç njoftojnë, duhet që të shqyrtohet dhe miratohet udhëzimi për mënyrën dhe procedurën e dorëzimit, pranimit dhe vërtetimit të listave të kandidatëve për zgjedhjet lokale.

Anëtarët e KSHZ-së do të diskutojnë edhe për udhëzimet për fletëvotimet e vlefshme dhe të pavlefshme, si dhe për vërtetimin e identitetit të votuesve.

Në rend dite të seancës së KSHZ, mes të tjerave, është edhe raporti për pagesën e shpenzimeve të pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *