Home / AutoTech / Ky do të jetë shteti i parë evropian me 5G

Ky do të jetë shteti i parë evropian me 5G

San Marino do të jetë shteti i parë në Evropë që do të ketë rrjetin 5G. Kjo do të arrihet falë marrëveshjes që ka arritur me Telecom Italian.

Shpejtësia e internetit pritet të jetë 10 herë më e lartë se normalisht.

Projekti do të fillojë me implementimin e antenave 5G dhe atyre me “qeliza inteligjente,” të lidhura me fibra optike. /Indeksonline/

Gjithashtu lexo

Apple nxjerr në treg iPod Touch me 32GB dhe 126GB, shikoni detajet

Më parë gjatë ditës është thënë se Apple kishte vendosur t’i heqë nga qarkullimi modelet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *