Home / Shëndeti / Lëreni 5 minuta në flokë këtë përzierje dhe thuajini lamtumirë flokëve gri

Lëreni 5 minuta në flokë këtë përzierje dhe thuajini lamtumirë flokëve gri

Thinjat janë një problem për shumë zonja, të cilat do të donin ta shtynin në kohë daljen e tyre. Shumë njerëz të famshëm në fakt janë përballur me këtë problem, por nëse shumë prej tyre i kanë problem thinjat, disa prej tyre nuk e kanë konsideruar si të tillë.

 

Jennifer Lopez është një shembull.
Ajo i tha revistës ‘People’ se ajo pa thinjat e saj të dilnin që në moshën 20 vjeçare, Shtypeni reklamën e mëposhte dhe pas 5 sekondave do te hapet receta e plotë

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *