Home / Showbiz / Paditet Kim Kardashian, ja çfarë ka bërë

Paditet Kim Kardashian, ja çfarë ka bërë

Kim Kardashian nuk ka të drejtë të përdorë inicialet e veta, të paktën për produktet kozmetike.

Grimerja e famshme daneze Kirsten Kjaer Weiss e ka paditur Kim, pikërisht për logon e kësaj të fundit “KKW” për produktet kozmetike.

Sipar Weiss kjo logo është duke hutuar klientët, ngaqë është tejet e ngjashme me atë të Kirsten “KW”.

Në padinë e saj, Kirsten ka thënë që Kim e ka bërë këtë logo qëllimisht dhe me tendencë, që të ngatërrohet me linjën e grimeres.

Ajo ka kërkuar nga gjykata që të bllokoj menjëherë Kim nga përdorimi i logos “KKW”, t’i jap përfitimet nga shitja me këtë logo si dhe të paguaj dëmshpërblim.

Ndërsa sipas burimeve të afërta me Kim, është bërë e ditur që ajo ka konsultuar disa avokatë para lansimit të këtij produkti, në mënyrë që të mos bie ndesh me ligjin, shkruan TMZ.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *