Home / Lajme / Maqedoni / Prej javës së ardhshme eshe në Shutkë vjen gjinekologia!

Prej javës së ardhshme eshe në Shutkë vjen gjinekologia!

Në ordinancën në Shutkë ku me vite nuk kishte gjinekolog, nga java e ardhshme do të fillon të punon gjinekologia dhe do të sigurohet mbrojtje shëndetësore e vazhdueshme për gratë në këtë komunë.

Në ordinancë do të punon dr.Vjollce Mbiarra, gjinekolog specialist me përvojë disavjeçare, e cila ka punuar në Spitalin Amerikan në Shqipëri.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *