Home / Lajme / Vetëm ” shkupjanët janë qytetarë të Maqedonisë”, prej nesër për ata ulet çmimi i ngrohjes qendrore

Vetëm ” shkupjanët janë qytetarë të Maqedonisë”, prej nesër për ata ulet çmimi i ngrohjes qendrore

Duke filluar prej nesër qytetarët e Maqedonisë do të paguajnë më pak për ngrohje qendrore.

Komisioni Rregullator për Energjetikë deklaroi se për shfrytëzuesit e Komunitetit Energjetik të Ballkanit (KEB) çmimi do të bie për 3.88%, ndërsa tarifa për forcën e angazhuar do të ulet për 0.18%.

Rënie të lehtë do të fitojnë shfrytëzuesit e ELEM-Energjetikës ku çmimi do të ulet për 0.11%, ndërsa shërbimet e Veriut të Shkupit do të lirohen për 1.69%.

Gjithashtu lexo

Si ta pastroni tastierën e kompjuterit

Është stina e vitit kur viruset përhapen dhe kur përpiqemi të mbroheni nga të gjitha …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *