Home / Lajme / Rajon / Vijon aksioni i OSHEE-së në Burrel dhe Shkodër

Vijon aksioni i OSHEE-së në Burrel dhe Shkodër

Grupet e Task Forcës se OSHEE në Shkodër dhe Burrel, në bashkëpunim me policinë, nga kontrollet e ushtruara gjatë natës, kanë zbuluar 3 abonentë, të cilët furnizoheshin me energji përmes rilidhjes së paligjshme.

Konkretisht, nga OSHEE u procedua në Polici, Mark D. nga Mirdita, për lidhje te paligjshme të energjisë.

Nga OSHEE Shkodër nga kontrollet e Task Forcës, u zbuluan abonentët Ermir R. dhe Luigj Q., për rilidhje të energjisë.

Ndërkohë, OSHEE ka nisur një fushatë sensibilizuese me abonentët e rregullt të të pagesës së energjisë, për të denoncuar korrupsionin dhe vjedhjen e energjisë elektrike përmes disa kanaleve të komunikimit që ka vënë në dispozicion kjo kompani.

Gjithashtu lexo

Bashkimi emocional pas 3 vjetësh, i fëmijës së rrëmbyer nga ISIS, me familjen e tij (Video)

Një djalë 12-vjeçar jazidi është bashkuar me nënën e tij në Kanada tre vjet pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *