Home / Kuriozitete / Gërmoi tokën e mbjellë me grurë, shokuese ajo me të cilën u përball (FOTO)

Gërmoi tokën e mbjellë me grurë, shokuese ajo me të cilën u përball (FOTO)

James Bristle po gërmonte një nga tokat e tij që mbillte me grurë, kur nga toka kanë dalë kockat e para.

Ai kurrë se kishte menduar, që ai ishte skeleti i një Mamuthi, që i përkiste 15 mijë viteve të shkuara. Bristle, një bujk nga Michigan (SHBA), ka njoftuar profesion Daniel Fisher, që falë grupit të tij të studentëve dhe vullnetareve ka arritur në një ditë të nxjerrë skeletin e Mamuthit. “Mendojmë se në kohën kur ka ngordhur mamuthi ishte rreth 40 vjeç. Gjithashtu mendojmë që është vrarë nga disa gjahtar”, shpjegon Fisher.

Sipas ligjit amerikan i takon James Bristle fati i këtij ekzemplari, sepse vendi ku u gjet është pronë e tij. “Shpresojmë që ai ti japë mundësi shkencëtarëve të bëjnë kërkime të tjera”, shton Fisher.

18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-4 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-5 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-6 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-9 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-7 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-11 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-12 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-13 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-15 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-10 18-30-kuriozitete-kryesore-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-8 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-3 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-14 18-30-kuriozitete-germoi-token-e-mbjelle-me-grure-16

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *