Home / Kryesoret / Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Nga Auto Moto Lidhja e Maqedonisë (AMLM), në raportin ditor, informojnë se në vend kalimet kufitare në anën e Maqedonisë ka ndalje prej 15 deri më 30 minuta,

Është zmadhuar intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë komunikacionit lokal.

AMLM rikujton se nga datat 3 deri më 12 gusht, 2017, në rrugën rajonale P106, drejtimi Gradsko-Prilep në gjatësi prej 28 deri më 45 kilometra do v ketë aktivitete ndërtimore- ndërrim i gardhit elastik.

Luten pjesëmarrësit në komunikacion të respektojnë sinjalizimin e vendosur për punime në rrugë dhe me kujdes të drejtojnë automjetet e tyre.

Gjithashtu lexo

Lojtarët e Fenerbahçes vizitojnë Spitalin “Istanbul Medica”

Në zyrat e spitalit Istnabul Medica në Shkup sot kanë qëndruar për vizitë përfaqësues të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *