Home / Kryesoret / MASH-Maqedoni: Viti i ri shkollor fillon më 4 shtator

MASH-Maqedoni: Viti i ri shkollor fillon më 4 shtator

Viti akademik 2017/2018 për shkollat fillore dhe të mesme, do të fillojë më katër shtatorë (e hënë), informoi sot Ministria për Arsim dhe Shkencë,

Kalendarët për ogranizimin e vitit 2017/2018 në shkollat fillore dhe të mesme do të publikohen në Gazetën zyrtare të Republikës së Maqedonisë.

Nga MASH, përmes komunikatës, nxënësve, mësuesve dhe profesorëve u dëshirojnë sukses në vitin e ri shkollor.

Gjithashtu lexo

Themeluesi dhe milioneri i Lëvizjes Besa në konventën e PDSH-së

Themeluesi, ideologu dhe milioneri i Lëvizjes BESA: Adnan Ismaili ( pronar i Logos-A dhe Tv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *