Home / Lajme / Maqedoni / Në Kuvendin e Maqedonisë sot do të mbajë seancë Komisioni për çështje zgjedhore dhe emërime

Në Kuvendin e Maqedonisë sot do të mbajë seancë Komisioni për çështje zgjedhore dhe emërime

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, sot do të mbajë seancë Komisioni për çështje zgjedhore dhe emërimeve,

Në rend të ditës janë Propozim-vendimi për ndryshime të Vendimit për zgjidhje të kryetarëve, zv.kryetarësh, anëtar dhe zv. e tyre të komisioneve të Kuvendit të Maqedonisë.

Poashtu edhe Propozim-vendimi për formimin e grupeve të deputetëve të Maqedonisë për bashkëpunim me parlamente të shteteve tjera dhe zgjedhje të kryetarëve dhe anëtarëve të grupeve të deputetëve të RM-së për bashkëpunim; Propozim-vendimi për shkarkim nga funksioni i zv.sekretarit të përgjithshëm të Kuvendit të RM-së.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *