Home / Kryesoret / Rishikimi i Buxhetit, ndërpritet seanca në mungesë të kuorumit

Rishikimi i Buxhetit, ndërpritet seanca në mungesë të kuorumit

Për shkak të mospasjes dhe prezencës së vetëm 59 deputetëve, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ndërpreu seancën në të cilën duhet të debatohet për rishikimin e Buxhetit dhe dha pauzë deri në orën 11.

Deputetët duhej të prononcohen për propozim-ndryshimet e Ligjit për kulturë që në fillim të seancën i elaboroi ministri resor Robert Allagjozivski.

Debati i Kuvendit për ribalancin e Buxhetit mund të zgjasë pesë ditë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *