Home / Kryesoret / Rritet niveli i lumit Vardar e kundërta ndodh me lumin Shkumbim në Tetovë

Rritet niveli i lumit Vardar e kundërta ndodh me lumin Shkumbim në Tetovë

Niveli i ujit të lumit Vardar në Jegunovcë është i zmadhuar dyfish në krahasim me mesataret e deritanishme për muajt gusht, tregojnë matjet hidrologjike të bëra në lumin Vardar në afërsi të Jegunovcës, kurse e kundërta ndodh me lumin Shkumbim që  ndodhet në mesë të Tetovës një pasqyrë e zymtë për gjith Tetovën  që çdo ditë shumë e mëshumë  vinë në shterje dhe mundë të vërejmë vetëm mbeturinat e hedhura që kan ngelë prej shumë kohësh pa pastruar

Nga Enti Hidrometeorologjik i Maqedonisë informojnë se zmadhim minimal ka edhe në pjesën e Shkupit të lumit Vardar, si dhe niveli i lumit Pçinja te Banja e Katllanovës.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *