Home / Lajme / Botë / Trump: Marrëdhëniet me Rusinë, të rrezikshme

Trump: Marrëdhëniet me Rusinë, të rrezikshme

​Trump: Marrëdhëniet me Rusinë, të rrezikshme

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka pranuar se marrëdhëniet e SHBA-ve dhe Rusisë janë në “pikën më të ulët të rrezikshme në histori”, por në stilin e tij ai ka hequr çfarëdo përgjegjësie nga vetja.

Trump në Twitter ka shkruar se njerëzit për një gjendje të tillë duhet “të falënderojnë Kongresin, atyre të njëjtëve të cilët neve nuk kanë mund që të na sigurojnë mbrojtje shëndetësore”.

Presidenti amerikan 24 orë para kësaj “cicërime” ka nënshkruar vendimin me të cilën vendosen sanksione të reja kundër Rusisë.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *