Home / Showbiz / Veç Nora di me bë këtë shikim ‘verbues’ (Video)

Veç Nora di me bë këtë shikim ‘verbues’ (Video)

Nora Istrefi e ka hapur këtë vite siç është më mirë , energjike dhe e pa ndalshme ajo brena pak kohesh sjelli dy bashkëpunime me bashkëshortin Robertin gjithashtu kënga që po pëlqehet aq shumë është kjo me Gjikon ‘Gabime’, shkruan Kosovarja.

Kërkesat për mbrëmje muzikore sa vijnë dhe shtohen dhe më shumë të këngëtarja.  Nora e cila është shëndërruar në një bionde joshëse dhe e pa rezistueshme në njërën nga mbrëmjet ka shkëput një video të shkurtër dhe ajo që vihet re është shikimi ‘verbues’ i saj.

Nora edhe përkundër që është e angazhuar shumë nuk vihen re aspak shenjat e lodhjes por si gjithmonë shfaqet e freskët.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *