Home / Lajme / Maqedoni / Zyrtare: Këto janë drejtorët e rinj të emëruar nga Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni

Zyrtare: Këto janë drejtorët e rinj të emëruar nga Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë  shpalos emërimet e reja të drejtorëve nëpër klinikat e vendit.

 

– Koço Dimitrovski është emëruar drejtor i Institutit për transfuziologji,
– Zoran Lazarov është emëruar drejtor Spitalit klinik në Manastir,
– Dime Kocev është emëruar drejtor i Spitalit të përgjithshëm në Kavadarci,
– Dimitar Strovjanovski është emëruar drejtor i spitalit të përgjithshëm në Veles,
– Zoran Karaxhov është emëruar drejtor në Klinikën Universitare për kirurgji digjestive në Shkup,
– Katerina Stavriq është emëruar drejtor në Klinikën Universitare për sëmundje të fëmijëve në Shkup ,
– Stojan Bajraktarov është emëruar drejtor në Klinikën Universitare për psikiatri në Shkup,
– Vladimir Rendevski është emëruar drejtor në Klinikën Universitare për Neurokirurgji në Shkup,
– Slave Naumovski është emëruar drejtor në Klinikën Universitare për kirurgji maksilofaciale në Shkup,
– Maja Manoleva është emëruar drejtor në Entin për mjekësi fizikale dhe rehabilituese në Shkup,
– Vesna Spirovska është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Manastir,
– Branko Stamenkovski është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Kriva Pallanka,
– Ljupço Bojaxhiev është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Kratovë,
– Venco Vijunov është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Vinicë,
– Goce Nedelkovski është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Probishtip,
– Ljubica Miteva është emëruar drejtor në Shtëpinë e shëndetit në Strumicë,
– Divna Najdovska është emëruar drejtor në Entin për dëgjim, të folurit dhe për zë në Manastir.

Të gjithë të emëruarit janë mjek me profesion. Ministria e Shëndetësisë njofton gjithashtu se është shkarkuar edhe drejtori ekonomik i Klinikës për sëmundje Gastropatologjike.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *