Home / Lajme / Maqedoni / Maqedonia gjatë fundjavës në fazën e verdhë

Maqedonia gjatë fundjavës në fazën e verdhë

Sipas njoftimit të alarmit meteorologjik nga Administrata për punë hidro-meteorologjike, gjatë fundjavës që vijon, territori i të gjithë vendit do të përfshihet nga temperatura nga faza e verdhë,

Ministria e Shëndetësisë ju bën thirrje qytetarëve për kujdes të veçantë për shëndetin e tyre, veçanërisht për shkak të luhatjeve të temperaturës në periudhën e kaluar.

Nga Ministria e Shëndetësisë thonë se është gjithashtu e nevojshme të shmanget ekspozimi i drejtpërdrejtë në dielli, si dhe të respektohen masat e përgjithshme për mbrojtjen e shëndetit

Gjithashtu lexo

U vendos numri që partitë do të kenë në fletvotime

Komisioni Shtetëror për Zgjedhjet ka caktuar numrat rendor me të cilat partitë politike do të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *