Home / Kryesoret / Seancë e KSHZ-së për zgjedhjet lokale

Seancë e KSHZ-së për zgjedhjet lokale

 Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) sot do të mbajë seancë në të cilën do të shqyrtohen disa vendime dhe raporte në lidhje me zgjedhjet lokale të caktuara për më 15 tetor.

Në rend dite janë kërkesat për letrat kredenciale për vëzhguesit ndërkombëtarë, vendimi për shpalljen e përshkrimeve të vendvotimeve, vendimi për angazhimin e trupit ndihmës, raporti për Listën zgjedhore pas kontrollit të përfunduar publik, anulimi i vendimit për zgjedhjen e operatorit ekonomik për shtypjen e Listës zgjedhore dhe raporti për reklama dhe bilborde dhe përzgjedhje e rastit për sistemimin e reklamave dhe bilbordeve.

Gjithashtu lexo

Padi penale kundër disa gjykatësve në Maqedoni

Shoqata “Zelena Lupa” nesër para Gjykatës Themelore Shkupi 1, përmes kryetarit të saj, Vane Cvetanov, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *