Home / Kryesoret / Zoran Zaev, premton zgjedhje fer dhe demokratike

Zoran Zaev, premton zgjedhje fer dhe demokratike

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev me rastin e “Ditës së Demokracisë”, u është drejtuar qytetarëve të vendit duke u premtuar zgjedhje fer dhe demokratike

Vijnë zgjedhjet lokale në të cilat qytetarët drejtpërdrejt do të vendosin se kujt do t’ia japin besimin.

Do të sigurojmë kushte për fer dhe zgjedhje demokratike për të gjithë qytetarët e vendit tonë dhe ta praktikojnë  përfitimin më të madh të demokracisë –TË VENDOSIN PËR VETEN  ETYRE.

Çdo votë është e rëndësishme për atë se politikat të cilat do të ndërtohen në nivel lokal i prekin të gjithë qytetarët e komunave.

E shfrytëzojë rastin tha kryeministri Zaev,  që ti ftoj të gjithë qytetarët e Maqedonisë, ta realizojnë të drejtën e  tyre të votës në zgjedhjet lokale të 15 Tetorit.

Gjithashtu lexo

Padi penale kundër disa gjykatësve në Maqedoni

Shoqata “Zelena Lupa” nesër para Gjykatës Themelore Shkupi 1, përmes kryetarit të saj, Vane Cvetanov, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *