Home / Lajme / Maqedoni / Aksion humanitar “Ushqe 1.000”

Aksion humanitar “Ushqe 1.000”

Aksioni më masiv për dhurim të ushqimit – “Ushqe 1000”, me rastin e shënimit të ditës botërore për luftë kundër urisë – 17 tetori do të promovohet sot në Shkup.

Qëllimi i këtij aksioni, është nxitja e solidaritetit, si dhe ngritja e ndërgjegjes shoqërore për dhurim të ushqimit të atyre të cilët kanë më së tepërmi nevojë, çdo ditë.

Organizatorë të aksionit janë Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit dhe Lëviz gishtin – organizata “Eja Maqedoni” dhe nga shoqata civile për ndihmë të të pastrehëve dhe personave të rrezikur social “Mirësi”.

Gjithashtu lexo

Izairi i Komunës së Zhelinës pëson rëndë me Listën e këshilltarëve

Garat në shumë komuna do të shkojnë në balotazh. Është votuar edhe për kandidatët por …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *